söndag 8 november 2009

Välkommen!!

Välkommen till bloggen som är tänkt att vara en start för scrap,-pärl- och kortmakare i Sundsvall med omnejd. Bor du inte i närheten (inom en tio mils radie) men vill vara med ändå så är du varmt välkommen!

Här kommer det att läggas ut datum för pysselträffar, medlemmars alster, inspiration, mallar och mycket mer. För tillfället så har vi ingen medlemsavgift eftersom det hela är så pass nytt, men om vi ska boka lokal så kan det bli aktuellt med en årsavgift.

Tanken är att vi (till en början) en gång i månaden ska kunna träffas och pyssla. Först så måste vi ha en lokal (gärna en som vi kan hålla till i varje gång). Detta ska vi kika på och återkomma så fort som möjligt.

Ha tålamod! Bloggen kanske inte uppdateras så ofta i början, men när vi väl börjar bli varma i kläderna så hoppas jag att det kommer att bli en härlig plats med en massa inspiration och vackra alster att visa upp.

Vill du bli medlem så skicka ett mail till Malin (malinmalm10{@}hotmail.com) och skicka gärna med en länk till din blogg. Jag kommer att skriva in medlemmars namn i en länklista här i bloggen. På så sätt blir det ju lite mer gemenskap på något vis =) Alla kan kika in och inspireras i varandras bloggar. Vill ni inte stå med i länklistan så skriv det i mailet.

Hoppas på en trevlig blogg med en massa härliga medlemmar!

Ha det så gott!

/Malin/majamelon

5 kommentarer:

 1. Du e bäst vännen!!! Jag är naturligtvis med =)...

  Pöss påre

  SvaraRadera
 2. Mycket bra intiativ. Räkna med mig.
  /Hella

  SvaraRadera
 3. Klart jag vill vara med vännen.
  Bra att du tagit tag i det.=)

  SvaraRadera
 4. Jaa, va´bra! Vill förstås gärna vara med! :)
  /Eva

  SvaraRadera